Logo Jut & Jul Produkties
Spooktocht activiteiten bij Jut & Jul Produkties

Spooktocht activiteiten bij Jut & Jul Produkties

back | Spooktocht op Inschrijving reserveer direct

spooktocht-grotten-valkenburg-00004.jpg
spooktocht-grotten-valkenburg-00005.jpg
SPOOKGROTTEASkopie.jpg
IMG_3787.jpg
Pagination
Previous Slide
Next Slide

Vanaf 20 juni tot 1 september om 20.00 uur start onze spooktocht op inschrijving.
U hoeft dus niet met een groep te zijn om hier aan deel te nemen!!!
Reserveren kan alleen via onze online agenda op www.grottentochtvalkenburg.nlJe begint met een vrolijke rondleiding in de grotten van Daelhem, maar wat blijkt, het wordt al snel een avontuur om nooit te vergeten....

Jullie gids blijkt op zijn zachts gezegd een beetje wereldvreemd te zijn. Echter zijn hilarische verhaal zorgt voor de nodige lachers. Eenmaal in de grot blijkt er echter meer aan de hand te zijn. Jullie gids wordt enigszins nerveus en zo blijkt niet zonder reden. In zijn gangenstelsel heeft zich in de verre geschiedenis een droevig relaas afgespeeld. De gangen dienden namelijk ooit als gevangenis voor de Valkenburgse ridder Reginald.

Na een afschuwelijke broedermoord werd hij in de donkere kille grotten aan zijn lot overgelaten. Volgens de overlevering kent zijn geest enkel rust als iemand rein van hart de grotten trotseert. Aangezien uw gids de spanning niet meer aan kan stuurt jullie alleen op pad door de zeer spaarzaam verlichte gangen voor een tocht waarbij lach- en sluitspieren danig op de proef worden gesteld.

De verschrikkingen worden van kwaad tot erger en net wanneer je denkt dat je het er ongeschonden vanaf gebracht hebt, begint de ellende pas goed...

De spooktocht door de grotten de ultieme teambuilding.

RESERVEREN Spooktocht op Inschrijving


Duur 60- 75 minuten
 € 16,00 p.p.
Kan individueel geboekt worden!           
NVT
Combineren met andere activiteiten?

Hulp nodig?

Email mij meer informatie
OVER JUT & JUL PRODUKTIES

Jut & Jul Produkties verzorgt al meer dan 20 jaar uiteenlopende programma's in en rondom de Valkenburgse grotten. Of u nu op zoek bent naar een leuke activiteit of een geheel verzorgd weekend, alles is mogelijk!

CONTACT

Jut & Jul Produkties

043 60 16 142

Daalhemerweg 31
6301 BJ Valkenburg aan de Geul
Nederland
Teambuilding en spooktochten in de Valkenburgse grotten!