REACTIES 

Fun & Teambuilding in en rondom de Grotten van Valkenburg

Bel direct

Spooktocht op inschrijving

Elke zondag om 14:00
Speciale spooktocht actie!!
Vanaf Mergelrijk Daalhemerweg 31a
Kijk op Grottenvanvalkenburg.nl voor extra data
 

 


Reserveren: 043 60 161 42
De tocht is gemaakt voor volwassenen.
Als richtlijn hanteren we een minimumleeftijd van 12 jaar

Durf jij het aan!!

Het mislukte feest

€ 72,50 p.p.

Vanaf 25 - 100 personen.
Duur 3,5 uur inclusief grottentocht, buffet,bier/fris/wijn en een hilarische muziekquizz

OFFERTE AANVRAAG

Een feestavond organiseren voor het bedrijf waar je werkt is niet altijd even leuk. Het angstzweet druipt van je rug omdat je je afvraagt of je alles wel goed geregeld hebt. Wees gerust!!!!
Bij het mislukte feest weet je zeker dat alles compleet de soep in zal lopen!

De locatie blijkt niet te zijn geboekt en even dreigt de avond al snel te eindigen. Gelukkig weet het verraste personeel raad en verzoekt jullie even met een drankje op het terras te wachten terwijl zij iets gaan regelen.
Na kort beraad bieden zij jullie een tocht door de grotten aan zodat zij een uurtje de tijd hebben om snel wat te eten in elkaar te flansen. Een overhaast opgeroepen gids meldt zich niet al te vrolijk omdat zijn vrije avond verpest is.
Als hij jullie dan toch meeneemt het gangestelsel in blijkt al snel dat de rondleiding ook niet geheel vlekkeloos zal verlopen.
Als jullie dan toch uiteindelijk weer buiten komen blijkt de catering toch nog een buffet in de koeling te hebben dat snel voor jullie is klaargezet.
Als pleister op de wonde heeft de uitbater een muziekaal duo voor jullie geregeld dat op onorthodoxe wijze een hilarische draai aan het feest zal geven. Wat leek uit te lopen op een deceptie wordt onverwacht toch een fantastische avond.